Stucwerk

Zijn je wanden en plafonds toe aan een flinke opknapbeurt? Daar weten wij bij Rob Oomen wel raad mee. Het soort ondergrond maakt voor ons niet uit: wij zorgen ervoor dat alles egaal wordt gestuct. 

Met ons grote aanbod in soorten, kleuren én texturen aan stucwerk zit er altijd wel een stijl bij die jij in gedachte hebt. Daarnaast kunnen er bij het aanbrengen ook unieke effecten gecreëerd worden door gebruik van verschillende technieken. 

Spachtelputz

Een van de meest gekozen soorten sierpleister is Spachtelputz. Deze sierpleister op basis van kunststof laat een korrelige structuur achter op de muur en kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Er zijn verschillende diktes mogelijk, zoals 1, 1.2, 1.5 of 2 mm. Spachtelputz is in alle kleuren te verkrijgen en kan eenvoudig gereinigd worden met bleekwater. Zelfs overschilderen met latex is mogelijk. 

Pleisterwerk

Pleisterwerk is een afwerking die een klassieke uitstraling geeft. Met hechtgips of met de hand wordt er een laag van ongeveer 5 tot 10 mm aangebracht en afgewerkt tot een glad gepleisterde wand. Wanneer het droog is kan het in een kleur naar keuze worden gesaust. Om een optimale hechting te garanderen worden alle wanden met een voorstrijkmiddel geprepareerd. 

Schuurwerk

Schuurwerk past werkelijk in elk interieur. Het wordt handmatig met schuurgips aangebracht in een laag van 5 tot 10 mm en daarna fijn afgeschuurd. Het schuurwerk kan zowel op wanden als plafonds worden uitgevoerd. Wanneer de muur droog is ontstaat er een zogenoemd ‘vlam’ effect. 

Sierlijsten en ornamenten 

Met sierlijsten en ornamenten geef je een ruimte een klassieke afwerking en zorg je voor een mooie overgang tussen plafond en muur. Voor een extra mooi resultaat kunnen de muren en plafonds inclusief lijsten en ornamenten bespoten worden met latex.