Over ons

Bij Rob Oomen Bouw ben je aan het juiste adres voor dé perfecte uitvoering van bijzonder tegelwerk, stucwerk, metselwerk en beton ciré. Of het je nu gaat om een eenvoudige of een complexe opdracht, wij voeren deze met onze ervaren vakkundigheid uit. 

Het waren geen grote stappen om van metselaar naar allround medewerker en later zelfstandige te gaan. Maar het gaf wel een stevige basis met de nodige ervaring, kennis en vaardigheden in de verschillende disciplines.

Als voortgezet metselaar werden er door de jaren steeds meer technieken verfijnd en nieuwe vaardigheden opgedaan door tips van ervaren leermeesters. Ook tegelzetten en stukadoren werd na enkele jaren één van de vaste werkzaamheden. Zo kwamen er veel projecten bij, zoals het maken van badkamers, het verrichten van onderhoud aan oude panden en het verzorgen van compleet nieuwe aanbouwen.

De visie van kwaliteit en vakmanschap leidde tot een vraag naar zelfstandige opdrachten. In juli 2009 werd deze stap definitief met de oprichting van Rob Oomen Bouw. 

Inmiddels mogen we onszelf een ervaren partner noemen voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Met de nadruk op bijzonder tegelwerk en renovaties; een vakgebied dat vraagt om kennis, ervaring en traditioneel vakmanschap. Precies wat je kan verwachten van Rob Oomen bouw.